Hlavní obsah

Okouzlující vítězka soutěže o královnu krásy je muž

Novinky, vrb

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chonburi

Při pohledu na krásky v soutěži Miss International Queen se nejednomu divákovi tají dech. Zjištění, že se však ve skutečnosti jedná o muže, je dechberoucí stonásobně. Málokdo by to totiž poznal.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Vítězka soutěže o královnu krásy je mužVideo: Reuters

 
Článek

Soutěž Miss International Queen, kde o titul královny krásy bojují transsexuálové, se konala již po deváté. Pravidelně se jí zúčastňují transsexuálové z Brazílie, Japonska, Jižní Koreje a Spojených států. Část společnosti takzvanou transgender komunitu považuje ze podivínskou a distancuje se od ní. Na druhé straně ale existuje i velká základna podporovatelů, kteří soutěži fandí.

Kriteria poroty se ničím neliší od běžných soutěží krásy, na které jsme zvyklí.

„Důležitá je krása, inteligence, rozhled a názory dotyčného - dotyčné. Musí se jednoduše skloubit krása s inteligencí,“ vyjádřil se vedoucí porotce Seri Wongomonta. Nejkrásnější soutěžící se stal osmnáctiletý Marcelo Ohio z Brazílie, který by mohl směle konkurovat misskám a modelkám ženského pohlaví.

Reklama

Výběr článků

Načítám