Hlavní obsah

Žena našla na prahu domu pytel na odpadky s hromadou peněz

Novinky, jky

Život v rodinném domku někdy skýtá více překvapení, než byste si mysleli. Majitelka domu v anglickém Yorku by mohla vyprávět. Když šla s odpadky, našla na prahu svého domu tašku s odpadky, která byla naplněna použitými bankovkami. Nález nahlásila okamžitě na policii. Muži zákona nespecifikovali sumu, avšak uvedli, že v tašce byly spíše tisíce než stovky liber (jedna libra je ekvivalentem asi 30 Kč).

Foto: Profimedia.cz

Žena našla na zápraží domu hromadu peněz v pytli od odpadků.

Článek

Policisté začali okamžitě po nahlášení nálezu pátrat po osobě, které by mohly peníze patřit. Není tak zatím ani jasné, zda je nalezená suma výsledkem kriminální činnosti či zda někdo přišel o peníze nešťastnou shodou okolností.

Nález žena učinila v úterý okolo desáté hodiny dopolední. Policie má za to, že zde byly peníze ponechány někdy během ranních hodin téhož dne. Vyšetřovatelé řeší, zda je shodou náhod, že téhož dne v oblasti vyvážejí popeláři odpad.

„Toto je velmi neobvyklý nález, který zatím zůstává nevysvětlený. Rádi bychom přišli na kloub tomu, odkud peníze pochází a zda jsou spojeny s nějakou trestnou činností,” uvedla inspektorka Andrea Kellová z policejního oddělení v Yorku.

Reklama

Výběr článků

Načítám