Hlavní obsah

Důchodci z Komárna zatančili šílený tanec ve stylu Harlem Shake

Právo, Ivan Vilček
Bratislava

Dva muži z Komárna přesvědčili obyvatele místního domova důchodců, aby natočili vlastní video ve stylu Harlem Shake. Video má úspěch a do pondělí ho vidělo téměř 80 tisíc lidí.

Harlem Shake v domově důchodcůVideo: www.ahojkomarno.sk

 
Článek

Průměrný věk tanečníků se pohyboval kolem 70 let. „Jsem pro každou srandu,“ řekl televizi Joj jeden z obyvatelů domova důchodců, který se natáčení aktivně zúčastnil.

Autoři myšlenky Jozef Múcska a Ivan Horský byli přístupem důchodců nadšeni. „Chtěli jsme ukázat, že i lidé v jejich věku se dovedou bavit. Po asi hodinovém natáčení mi pán na vozíčku podal ruku a poděkoval, že tak dobře se už dávno nepobavil,“ řekl Múcska.

„I když jsem v mládí moc netancoval, teď jsem do toho šel a skvěle jsem se bavil,“ uvedl Ján Žibrita (72). Z vystoupení byla nadšena také Júlia Vidová (77). „Moc jsem se těšila, že jsme si mohli zatančit a vydovádět se,“ dodala.

Ředitelka domova důchodců Zuzana Hervayová byla překvapena, že aktivní byli především vozíčkáři. „Všichni se dobře pobavili. Jsem ráda, že to má úspěch,“ uvedla.

Harlem Shake je v současnosti jednou z nejpopulárnějších variací na tanec. Cestu si našel například i do složek norské armády.

Harlem Shake v podání norské armády

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám