Hlavní obsah

Mnohaletou lásku pohřbily virtuální mapy

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když se Ruska Marina Voinovová chystala vyzkoušet službu mapového portálu společnosti Yandex, která umožňuje virtuální procházku městem, ještě netušila, jak se jí tím změní život. Na jedné z fotografií totiž poznala svého snoubence Sašu, jak se objímá s cizí ženou. Po jeho návratu domů na něj uhodila a s láskou byl konec.

Dívka odhalila přítelovu nevěru pomocí virtuální mapy

 
Článek

Ruská společnost Yandex, která provozuje největší vyhledávací portál v zemi, na fotografiích na rozdíl od jiných služeb nerozmazává obličeje. Pokud by tak činila, Voinovová by neměla šanci nevěru svého přítele zjistit.

„Když Saša přišel domů, okamžitě jsem ho zavolala k počítači a řekla mu, ať vyhledá tu adresu. Když se ta fotka objevila, zbledl jako stěna. Podívala jsem se mu do očí a čekala jsem na vysvětlení,“ řekla Voinovová portálu LifeNews.ru.

Snoubenec, se kterým byla Voinovová už pět let, se začal omlouvat, ale mladé ženě to nestačilo. Rozhodla se, že vztah je nejlepší ukončit.

„Napřed jsem litovala, že jsem tu adresu na internetu vůbec hledala, ale pak jsem si uvědomila, že je hloupé vinit technologie za nevěru svého přítele,“ dodala Ruska.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám