Hlavní obsah

Kino pustilo dětem děsivý horor místo kresleného filmu

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nottingham

Je to zdánlivě jen maličká chybička, na mnoha dětech ale prý zanechala stopu, která se bude jen těžko odstraňovat. Několik desítek dětí vyrazilo minulou sobotu se svými rodiči do kina Cineworld v britském Nottinghamu na promítání kresleného snímku Madagaskar 3, které začínalo v 10 hodin dopoledne. Jenže zaměstnanci kina "mírně" pochybili a místo rodinného filmu pustili drsný horor Paranormal Activity 4.

BEZ KOMENTÁŘE: Paranormal Activity 4

 
Článek

Tucty dětí pojídaly v kině popcorn a čekaly na pokračování oblíbené filmové série Madagaskar. Jenže jejich nadšení se brzy změnilo v děs, když se na plátně objevily první záběry hororu Paranormal Acitivity 4. Ten začíná zábleskem z prvního dílu této série, kdy je přes plátno vymrštěno zakrvácené tělo ženy.

Natasha Lewisová, která vzala na promítání svého osmiletého syna Dylana, si okamžitě stěžovala u vedení kina na chybu, která přivedla velké množství dětí k slzám.

"Jsem z toho znechucená, říkala jsem si, že něco není v pořádku, když ten film začínal. Byly to jen asi dvě minuty filmu, ale stačilo to k tomu, aby to děti vyděsilo na celý život. Byla tam hrůzná scéna, kdy tělo vyletí proti kameře - vyděsila by i dospělého muže, představte si, co to asi tak udělá s dětmi," uvedla znechuceně 32letá matka.

Vedení kina se hostům omluvilo, vrátilo jim zaplacené peníze a obdarovalo je volnými lístky na další promítání.

Reklama

Výběr článků

Načítám