Hlavní obsah

Mladíci projeli obchodní dům autem, strážní jenom koukali

– Varšava
Novinky, vps

Promyšlený vtípek spáchala o víkendu polská skupinka šprýmařů, která se rozhodla projet autem jedním obchodním domem ve Varšavě. Jejich vozem bylo malé Daewoo Tico. To se totiž se svými 140 centimetry šířky vejde jako jedno z mála aut do vstupních dveří obchodu. Zarážející na celé akci je laxní přístup ostrahy, která se vozidlo nesnažila zastavit.

Poláci si zajeli na šílenou projížďku do obchodního domu

 
Článek

Vtipálci spáchali svůj čin v pozdních hodinách. S výjimkou supermarketu byly všechny obchody zavřené, v obchodním centru tedy bylo pouze několik lidí. Mladíci se celou dobu smáli a povzbuzovali řidiče, který musel kličkovat mezi překážkami.

Celou akci zaznamenala palubní kamera vozu, video obsahuje ještě záběry ze dvou mobilních telefonů. Jeden z natáčejících byl schovaný za pokladnami supermarketu, druhý čekal u dveří. Vtípek byl zjevně dopředu pečlivě připravený.

To nelze říct o ostraze nákupního centra, která situaci vůbec nezvládla. Jeden z jejích členů sice vyšel směrem k pomalu jedoucímu vozu, ale zřejmě si nevěděl rady, a tak ho nechal projet. Jeho kolega pak nevyvinul vůbec žádné úsilí, pouze se za autem ohlédl. Šprýmaři se tak během jedné minuty dostali ven a nerušeně odjeli pryč.

Reklama

Výběr článků

Načítám