Hlavní obsah

Mladík se pokusil projet autem skrz nákupní centrum

Novinky, vps
Fairbanks

Pod vlivem drog byl 18letý Joseph Wilson, který minulý čtvrtek projel dveřmi obchodního domu Bentley Mall v aljašském městě Fairbanks. Policii poté tvrdil, že chtěl projet skrz celé nákupní centrum. Ve svém voze měl marihuanu a sušené houbičky, ale podle svých slov užil pouze marihuanu. Při demolici vstupních dveří naštěstí nikoho nezranil.

BEZ KOMENTÁŘE: Mladík se snažil projet autem skrz nákupní centrum

 
Článek

Wilson narazil do dveří se svým pickupem v asi 30kilometrové rychlosti. Policie se ho zeptala, proč si myslel, že je to dobrý nápad. Mladý muž se ohradil proti tvrzení o dobrém nápadu a dodal: „Myslím, že jsem se tak trochu zbláznil.“

Policie popsala Wilsona jako silně omámeného. Při zatýkání měl zarudlé oči a jeho tělo se nekontrolovatelně chvělo. Dechová zkouška neprokázala přítomnost alkoholu. Mladík tvrdil, že si nevzal žádné léky a nepožil ani houbičky, které měl ve voze. Přiznal se pouze ke kouření marihuany, jak informoval deník Fairbanks Daily News-Miner.

Drogy byly z jeho obvinění prozatím vynechány, Wilson tedy v tuto chvíli čelí obžalobě z řízení pod vlivem návykových látek, poškození cizí věci a napadení. Podle některých tvrzení totiž obtěžoval návštěvníky obchodního centra.

Mladík po sdělení obvinění nejprve s širokým úsměvem odmítl právního zástupce, ale když mu soudce vysvětlil závažnost jeho činů, raději svůj postoj změnil. Soudce mu stanovil kauci ve výši 10 000 dolarů (asi 190 000 korun).

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám