Hlavní obsah

Prchající mimina se stávají hitem internetu

– Amerika
Novinky, Jakub Herzán

Některé děti udělají cokoliv, aby se vyhnuly nucenému trávení času v postýlce. Ať proto, že se nudí, nebo aby objevovaly „svět za mřížemi“. Ovšem to, co provedli tito dva šikovní kloučci své mamince, to se jen tak nevidí. Nejen že prchají kdykoliv to jde, ale zároveň se snaží o likvidaci důkazů vedoucích k jejich usvědčení.

Článek

Zoufalá matka dvou vykutálených dětiček stále nemohla přijít na to, jak je možné, že se její synové stále dokola objevují mimo poměrně vysokou postýlku. Rozhodla se proto umístit do dětského pokoje dva dny po sobě malou kameru, pokaždé z jiného místa. Pořízené video je názorným důkazem, čeho všeho jsou malé děti schopné.

Dvojice mladých „uprchlíků“ si na záznamu počíná překvapivě zkušeně. První se takticky „jakoby nic“ opírá o kolébku a sleduje, zda není jejich maminka na blízku. Druhý chlapeček překvapivě a snadno mezitím vyleze z kolébky ven.

Na druhém videu šel chlapeček v modrém svetříku ještě dál. Nejen že opět bez menších potíží vyleze ven, ale jde k natáčející kameře, uchopí ji do ručiček a mrští s ní o zem.

Zda je to náhoda nebo jasný pokus o zničení důkazů, vědí asi jen dva malí rošťáci.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám