Hlavní obsah

Chlapec z Texasu ulovil legendární krvežíznivou čupakabru

– La Salle
Novinky, Markéta Klánská

Třináctiletý chlapec z Texasu zastřelil před domem podivné zvíře bez chlupů, které se pomalu pohybovalo po dvorku. Třesoucí se stvoření velmi nápadně připomínalo bájnou čupakabru.

Článek

Carter Pope z La Salle v americkém Texasu se v neděli ráno probudil a na dvorku před domem uviděl podivné zvíře. Okamžitě běžel do ložnice rodičů a probudil tátu, aby se s ním šel na ten objev podívat. Ač si Will Pope zprvu myslel, že se mu syn zbláznil, vyšel s ním ven. Pohled na šedivé zvíře bez chlupů ho pak naprosto ohromil.

Údajná čupakabra prý byla ve vzdálenosti asi 60 metrů, když na ni Carter poprvé vystřelil. Zvíře se přestalo hýbat až po třetí ráně, uvedl pro televizi NBC Carter.

Mladý Texasan je na svůj úlovek pyšný. Dokonce si uschoval nějaké vzorky kůže a chlupů, které pošle na rozbor. Chce mít totiž jistotu, že skolil čupakabru, legendárního tvora, jenž dostal jméno podle svého podivného zvyku. Údajně totiž vysává krev z koz.

Většinou jde o nemocné kojoty

Počátkem července se nezávisle na sobě v Texasu objevila jiná dvě zvířata, která vypadala jako čupakabra. Jejich pozůstatky byly odeslány na testy DNA, které prováděl veterinář Sharman Hoppes z univerzity v Texasu. Ukázalo se, že minimálně v jednom případě určitě nešlo o legendární stvoření, ale o ostatky nemocného prašivého kojota, uvedl na svých internetových stránkách deník The Epoch Times.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám