Hlavní obsah

Stydlivým ženám mají pomoci záběry zírajících mužů

Novinky, Jakub Kynčl
Tokio

Japonské reklamy, filmy či video spoty patří mnohdy k těm nejpodivnějším na světě. Dalším přírůstkem do obrovské sbírky kuriozit patří nové DVD, které má pomoci stydlivým ženám. Za 2980 jenů (624 korun) se jim dostane záběrů nejrůznějších mužů, kteří budí dojem, jako by se na ně neustále dívali.

Článek

Série záběrů obsahující pouze mladé Japonce dívající se do objektivu, kteří sem tam něco řeknou na adresu "pozorované" ženy, se dostala v Japonsku skutečně do prodeje a nejde o nic průlomového. Podobné video vyšlo totiž již dříve, ale pro muže. Na ně se z televize dívaly pohledné ženy.

Jak uvedl jeden z diskutujících na serveru, který o videu informoval, ne všichni muži z videa jsou pohlední, a ženám tak jejich pohled asi příjemný určitě nebude. "Tolik strašných účesů jsem neviděl od té doby, co se rozpadli The Cure," komentoval zírající muže jeden z diskutujících.

Podle autorů může podivné video pomoci nejen stydlivým ženám, ale i homosexuálům, kteří nevědí kam s očima, když se po nich podívá jiný muž.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám