Hlavní obsah

Zeptejte se, jak uspět u pracovního pohovoru

Novinky, kil

Nalézt práce je v rostoucí konkurenci na pracovním trhu stále těžší. Jedním z úskalí pro uchazeče je úspěšné zvládnutí přijímacího pohovoru. Jak tuto kritickou situaci zvládnout, poradí on line seminář „Jak na pracovní pohovor“, který proběhne ve čtvrtek 26. září 2013 v 17 hodin na internetových stránkách www.vetsisance.cz.

Foto: Profimedia.cz

Úspěšné zvládnutí přijímacího pohovoru je jedním z úskalí při hledání práce.

Článek

Ve čtvrthodinovém videu s personální poradkyní Radkou Štefíkovou se zájemci dozvědí to nejdůležitější o přijímacím pohovoru: jakou formu může pohovor mít, jak se na konkrétní typ pohovoru co nejlépe připravit, jaké otázky může personalista uchazeči položit a čeho se u pracovního pohovoru máme vyvarovat. Personalistka bude navíc odpovídat na online dotazy od 17 do 19 hodin.

Užitečné rady i v dalších sekcích

Další rady, jak najít zaměstnání, najdou zájemci v sekci Rady a tipy na stránkách vetsisance.cz. Sekce je rozdělena podle jednotlivých ohrožených skupin na trhu práce na rodiče na mateřské/rodičovské dovolené, uchazeče nad padesát let, absolventy, zdravotně postižené, dlouhodobě nezaměstnané či imigranty a azylanty. Dotazy ohledně problémů s hledáním práce mohou návštěvníci webu pokládat nepřetržitě také v sekci Zeptejte se odborníka.

Pomoc ohroženým skupinám

Online seminář Jak na pracovní pohovor a stránky www.vetsisance.cz provozuje Operační program Lidské zdroje a zaměstnanost. Ten pomáhá odstraňovat bariéry na trhu práce a zvyšovat uplatnění ohrožených skupin – konkrétních lidí, kteří práci hledají či jsou její ztrátou ohroženi.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám