Hlavní obsah

V Mělníku proběhne Burza práce,

Novinky, kil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nabídka volných pracovních míst zaměstnavatelů ze Středočeského kraje bude připravena pro návštěvníky Burzy práce v Mělníku, kterou pořádá Krajská hospodářská komora Střední Čechy ve spolupráci s Úřadem práce ČR (ÚP ČR) a Krajským úřadem Středočeského kraje ve čtvrtek 14. 4. 2016 od 10.00 do 16.00 hodin.

Foto: Profimedia.cz

Návštěvníci burzy získají přehled o tom, co v dnešní době zaměstnavatelé v regionu potřebují a o jaké profese mají především zájem.

Článek

Do Mělníka se sjedou zaměstnavatelé z celého regionu. Poptávka bude zejména po technických profesích. Firmy budou hledat například pracovníky ve strojírenství, chemickém průmyslu, řidiče autobusů, skladníky, ale také pečovatelky, zdravotnický personál nebo pracovníky ve službách.

Možnost absolvovat přijímací pohovor

Návštěvníci burzy získají přehled o tom, co v dnešní době zaměstnavatelé v regionu potřebují a o jaké profese mají především zájem. Navíc budou moci přímo na místě získat bezprostřední a podrobné informace přímo od zaměstnavatelů, případně i absolvovat základní přijímací pohovor.

Potřebné doklady s sebou

„Doporučujeme všem, kteří mají opravdu vážný zájem najít práci, aby si s sebou vzali občanský průkaz a také životopis, eventuálně další doklady o dosaženém vzdělání či předchozí praxi,“ upozorňuje ředitel Kontaktního pracoviště ÚP ČR pro Mělník Petr Blecha.

Vstup zdarma

Součástí akce bude i poradenství, v jehož rámci se zájemci se mimo jiné dozvědí, jak správně napsat životopis, jaké šance mají na trhu práce v rámci jejich současné kvalifikace a praxe nebo jak jim může ÚP ČR pomoci prostřednictvím nástrojů aktivní politiky zaměstnanosti či poradenských služeb. Vstup na akci je pro návštěvníky zdarma.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám