Hlavní obsah

Sto lidí najde ještě letos práci v zákaznickém centru GE Money v Ostravě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Centrum zákaznických služeb GE Money v Ostravě přijme letos ještě kolem stovky nových zaměstnanců. Práci v něm mohou najít například telefonní bankéři, asistenti zákaznického servisu i správy pohledávek. Informoval o tom ředitel centra Michael Augustin. Od letošního ledna už GE Money přijala zhruba 100 nových lidí.

Článek

Jejich nábor souvisí s rozšířením centra do nové budovy v ostravské průmyslové zóně Hrabová. Zákaznické centrum GE Money, které v Ostravě působí od roku 2006, už zaměstnává téměř  700 lidí. Letos jich přijme celkem 200, dalších 100 pracovních míst hodlá vytvořit v příštím roce. Noví zaměstnanci budou pracovat v nově pronajaté administrativní budově, kterou společnost slavnostně otevřela.

Zákaznické centrum tak využívá 12 000 metrů čtverečních kancelářských ploch ve dvou propojených budovách. Podle Augustina se centrum rozšířilo kvůli rostoucímu počtu klientů, kterých mělo na konci března téměř milión. Zákaznické centrum slouží klientům společností GE Money Bank, GE Money Multiservis a GE Money Auto. Loni s nimi vyřídili zaměstnanci centra kolem šesti miliónů telefonátů.

Většina zaměstnanců jsou ženy

Kromě zákaznického servisu mají zaměstnanci centra na starost také telefonický prodej, zpracování nových smluv, vymáhání pohledávek a schvalování úvěrů. Téměř 80 % zaměstnanců tvoří ženy se středoškolským vzděláním, v průměrném věku 27 let. Centrum zaměstnává také studenty i ženy na mateřské dovolené. Informace o náboru najdou lidé na internetových stránkách www.gemoney.cz.

Vybudování a rozšíření zákaznického centra včetně nových pracovních míst si vyžádalo investice přes 200 miliónů korun. V nové čtyřpatrové budově jsou zatím obsazena dvě patra. "Do budoucna počítáme s dalším růstem, který by s sebou mohl přinést ještě 250 pracovních příležitostí," dodal ředitel.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám