Hlavní obsah

On-line zápisníky KPMG si získávají velkou oblibu

Právo, kil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Blogy zpodpalubí.cz, které v říjnu loňského roku rozjela sedmička zaměstnanců společnosti KPMG Česká republika, mají nyní i mobilní verzi. Za rok svého fungování si on-line zápisníky získaly velkou oblibu čtenářů a 60 procent z nich se na ně opakovaně vrací. Rozšíření na chytré telefony má zvýšit jejich dostupnost.

Foto: archiv

ilustrační foto

Článek

Blogy jsou určeny primárně studentům a absolventům vysokých škol se zaměřením na ekonomiku, kteří zvažují kariéru v KPMG Česká republika.

Najdou na nich odpovědi na otázky, jakou mají šanci na přijetí do této společnosti nebo jak vůbec přijímací řízení probíhá, ale i zákulisní informace, například jak je to ve firmě s přesčasy a jestli se dá uspokojivě skloubit kariéra se soukromým životem.

„Je to skvělé místo pro prezentaci jak pracovní náplně jednotlivých oddělení, tak i atmosféry a ostatních aktivit, které naši lidé dennodenně zažívají,“ pochvaluje si on-line zápisníky Hana Velíšková, ředitelka oddělení Řízení lidských zdrojů KPMG ČR, a dodává, že společnost každoročně přijímá asi 80 čerstvých absolventů vysokých škol.

Aby příspěvky byly opravdu různorodé a zajímavé pro všechny, jsou mezi blogery jak asistenti, tak jejich služebně starší kolegové. Autoři navíc zastupují několik služeb, které společnost poskytuje.

Reklama

Výběr článků

Načítám