Hlavní obsah

Monster.cz vybudoval kvůli pracovnímu veletrhu nové kongresové centrum

Právo, ťas

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zcela nové kongresové centrum vyrostlo pro potřeby jediné akce: veletrhu Dnyprace.cz, který se tu koná celý tento týden od pondělí 4. do neděle 10. října. Navštívit jej navíc můžete 24 hodin denně. Pořadatel, společnost Monster.cz, totiž vybudoval celé centrum ve virtuálním světě.

Článek

Pro účely veletrhu je vytvořena trojrozměrná platforma plně vybaveného kongresového centra s propracovaným okolím areálu. Vnitřní a vnější podoba výstaviště nabízí atraktivní prostředí, které zajistí efektivní setkávání zájemců o práci se zaměstnavateli a umožní návštěvníkům okamžitý kontakt s vystavovateli, zaměstnavateli. Do veletržního areálu se dostanete tudy.

„Nábor“ probíhá pomocí chatu i videochatu

Technická infrastruktura prvního česko-slovenského virtuálního veletrhu pracovních příležitostí a vzdělání umožňuje komunikovat návštěvníkům se zaměstnavateli pomocí chatu, případně i video chatu. Návštěvníci se zapojí do online videokonferencí, kde si poslechnou přednášky zaměstnavatelů na vybraná témata a mohou se zapojit do diskuze a pokládat otázky v reálném čase.

Každý zaměstnavatel má k dispozici svůj vlastní, plně vybavený e-stánek s recepcí  a personálem, video místností, knihovnou a místností s názvem Kariéra u nás. V každé z těchto místností jsou pro návštěvníka připraveny zajímavé a relevantní informace od aktuálních nabídek práce, přes popis společnosti samotné, její firemní kultury a nabízených zaměstnaneckých výhod, až po kariérní videa a reklamní spoty.

Vystavovatelé nabízejí stovky pozic

Na seznamu vystavovatelů figurují přední české a světové společnosti, od automobilových, IT, finančních společností, bankovních a pojišťovnických institucí, až po velké obchodní řetězce, které nabízejí stovky nových pracovních pozic.

Podobné veletrhy probíhají také v další zemích, kde Monster poskytuje služby trhu práce, například v Německu, Velké Británii, Francii, Itálii, Belgii a jinde. Tento virtuální veletrh je po mimořádně úspěšné akci “Keep Czech Working”, fyzického veletrhu práce, který v rámci celosvětové série na konci roku 2009 zavítal do České republiky, dalším z příspěvků služby Monster.cz na podporu rozvoje trhu práce u nás.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám