Hlavní obsah

Hledá se nejlepší zaměstnavatel roku

Novinky,

Zaměstnavatelé se stále mohou registrovat do 15. ročníku soutěže Sodexo Zaměstnavatel roku. Uzávěrka přihlášek je 13. dubna. Soutěž organizuje Klub zaměstnavatelů, odborným garantem je společnost PricewaterhouseCoopers. V regionálních kolech se společnosti představí na vysokých školách v celé ČR.

Foto: Profimedia.cz

Ukazatelem kvality firmy je i vhodný výběr zaměstnanců. Ilustrační foto

Článek

Po slavnostním zahájení regionálních kol na zámku Štiřín 16. května a vyhlášení výsledků pro Prahu a Středočeský kraj zamíří zástupci firem v ostatních krajích na vysoké školy.

Školství a digitalizace

Hlavním cílem letošního ročníku je hledání talentů a spolupráce zaměstnavatelů a škol. Na akcích budou kromě zástupců univerzit přítomni také ředitelé vybraných středních škol z každého regionu.

Součástí vyhlášení Zaměstnavatele regionu pro každý kraj je také kvalifikace HR projektů (lidské zdroje, tedy hodnocení výběru nových zaměstnanců), kde budou dominovat témata spolupráce se školami, zaměstnávání cizinců i moderní technologie při vyhledávání a řízení lidí.

Ve spolupráci se Svazem průmyslu a dopravy proběhnou také regionální debaty, které mají přinést prognózy pro směřování školství a aktuální problematiky Práce 4.0 související s digitalizací a robotizací výroby.

Harmonogram akcí
Úterý 16. května: Slavnostní start ročníku a prezentace projektů s vyhlášením výsledků pro Prahu a Středočeský kraj - zámek Štiřín.
Úterý 23. května: Prezentace projektů s vyhlášením výsledků pro Plzeňský, Karlovarský a Jihočeský kraj - Západočeská univerzita v Plzni, Fakulta aplikovaných věd.
Čtvrtek 25. května: Prezentace projektů s vyhlášením výsledků pro Pardubický a Královéhradecký kraj - Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologická.
Úterý 30. května: Prezentace projektů s vyhlášením výsledků pro Moravskoslezský a Olomoucký kraj - Vysoká škola báňská-Technická univerzita Ostrava.
Čtvrtek 1. června: Prezentace projektů s vyhlášením výsledků pro Ústecký a Liberecký kraj - Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem.
Úterý 6. června: Prezentace projektů s vyhlášením výsledků pro Jihomoravský, Zlínský kraj a Vysočinu - Vysoké učení technické v Brně, Fakulta strojního inženýrství.
Pondělí 12. června: Celostátní finále v Kongresovém centru Praha

Registrovat se firmy mohou zde.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám