Hlavní obsah

Fischer, Singer a Medková radí, jak v Česku uspět

Novinky, svj

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mecenáška umění Meda Mládková, expremiér Jan Fischer, guvernér České národní banky Miroslav Singer a dalších 34 respektovaných osobností ze světa českého byznysu, politiky a umění se rozhodlo podělit se s veřejností o rady, jak v Česku prorazit a mít úspěšnou kariéru.

Článek

Novou knihu Nejlepší rady jak uspět v Česku, která je souborem rad od úspěšných osobností, představila ve čtvrtek u příležitosti oslav patnácti let svého fungování na českém trhu banka HSBC. Cílem těchto doporučení je podle ní inspirovat mladší generace Čechů k hledání inovativních řešení a dosažení úspěchu v zemi i po celém světě.

Přispěvatelé čerpali rady, které jim pomohly dosáhnout úspěchu, od svých přátel, rodiny, kolegů a dokonce i od hokejistů. Ať už se jedná o jednoduché přísloví, rodinné motto nebo o větu pronesenou během společného oběda, každý příspěvek představuje podle HSBC praktické doporučení, jež může budoucím českým byznysmenům pomoci uspět.

Zisk z prodeje knihy půjde na charitu

„Kniha shromáždila doporučení, která motivovala některé z nejuznávanějších českých osobností, a my věříme, že dokážou inspirovat mladé Čechy k uvědomění si svého potenciálu,“ uvedl generální ředitel HSBC pro ČR Mark Winterflood.

Zisk z prodeje knihy bude věnován nadaci Leontinka, lokální charitativní organizaci, kterou HSBC podporuje.

Nadace Leontinka pomáhá dětem a studentům se zrakovým postižením. Jejím posláním je umožnit těmto dětem integraci do společnosti, vzdělání a společenských, sportovních i volnočasových aktivit. Nadace rozděluje finanční prostředky a nefinanční dary prostřednictvím jednotlivých projektů, zaměřených na pomoc konkrétním institucím a konkrétním dětem.

Reklama

Výběr článků

Načítám