Hlavní obsah

Educa: veletrh vzdělávání a pracovních příležitostí

LIBEREC

Hledáte práci nebo uvažujete o dalším vzdělávání? Pak byste neměli vynechat veletrh vzdělávání a pracovních příležitostí EDUCA 2008, jenž se bude konat od čtvrtka 30. října do soboty 1. listopadu 2008 v liberecké Tipsport aréně. Jedná se o největší veletrh s tímto zaměřením v Libereckém kraji, loni se veletrhu zúčastnilo více než sto vystavovatelů.

Článek

Oproti loňskému prvnímu ročníku se uskuteční několik změn a novinek, hlavní náplň veletrhu však zůstane zachována - opět bude zaměřen na vzdělávání a zaměstnanost.

Z oblasti vzdělávání se představí učiliště, střední, vyšší odborné a vysoké školy a další školská zařízení, která nabídnou možnosti dalšího studia žákům posledních ročníků základních a středních škol.

Pracujícím i nezaměstnaným představí své nabídky a možnosti firmy z Libereckého kraje a jeho okolí, zaměstnavatelé, kteří nabízejí volné pracovní pozice, personální agentury, společnosti nabízející další vzdělávání či rekvalifikační kursy a další instituce včetně Úřadu práce.

Program veletrhu bude nabitý

Součástí veletrhu budou také odborné přednášky a bohatý doprovodný program. Mezi hlavní lákadla patří soutěž o studijní program v zahraničí, nabídka tří až pěti tisíc aktuálních pracovních nabídek v Libereckém kraji, České republice i zahraničí nebo prezentace akce Dny pro začínající a budoucí podnikatele.

Jedním z partnerů veletrhu je personální portál www.sprace.cz. Více informací na http://www.tipsportarena.cz/akce/detail-akce.php?lang=cz=2008-10-30=244

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám