Hlavní obsah

Liberecký veletrh Educa navštívilo přes 10 tisíc lidí

Novinky,

Jubilejní 10. ročník veletrhu vzdělávání a pracovních příležitostí Educa MyJob Liberec 2016 přilákal do tamní Home Credit Areny na jedenáct tisíc návštěvníků. Ti se mohli během tří dnů seznámit s více než 70 expozicemi středních a vysokých škol a dalších vzdělávacích institucí. Také bylo možné navštívit stánky 47 zaměstnavatelů, personálních agentur a dalších subjektů nabízejících konkrétní pracovní uplatnění nejen v Libereckém kraji, ale v celém Česku i různých členských státech EU.

Foto: Educa MyJob

Na letošním ročníku se prezentovalo více než 70 vzdělávacích institucí.

Článek

Během pátečního dopoledne ocenila porota složená ze zástupců pořadatelů a dalších odborníků nejlepší expozice. V kategorii Školy si unikátní trofej od partnera veletrhu, společnosti Lasvit, odnesli zástupci Střední školy zahradnické a technické z Litomyšle. Ve druhé oceňované kategorii Firmy nejvíc zaujala porotce prezentace společnosti Benteler ČR.

Součástí veletrhu byla i HR (lidské zdroje, angl. human resources) konference na téma „Firma jako odraz pestrého světa“, které se zúčastnilo více než sto odborníků z oblasti personalistiky a lidských zdrojů.

Foto: EDUCA MYJOB

Také nechyběla debata se známými osobnostmi. Letos přijali pozvání zpěvák, skladatel, herec a automobilový závodník Daniel Landa a Martin Zach, bývalý reprezentační lyžař a Muž roku 2009, který se ani po těžkém poranění krční páteře nevzdal, nadále sportuje a snaží se skrze svůj Spolek Martina Zacha podporovat jedince s podobným osudem.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám