Hlavní obsah

Brněnská burza nabídne zájemcům práci

Novinky, kil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Volná pracovní místa v obchodě, ve službách a ve výrobě nabídne zájemcům desítka významných zaměstnavatelů z Brna a okolí na Burze práce, kterou pořádá Krajská pobočka úřadu práce (ÚP ČR) v Brně. Akce proběhne ve středu 8. června 2016 do 10.00 do16.00 hodin.

Foto: Profimedia.cz

Přijít mohou všichni, kdo hledají novou práci nebo třeba uvažují o změně zaměstnání.

Článek

Zaměstnavatelé budou hledat především prodavače, skladníky, pekaře nebo pracovníky v textilní či elektrotechnické výrobě.

Všichni zájemci jsou vítáni

„Účelem této akce je nabídnout firmám a uchazečům o zaměstnání možnost osobního setkání. Pozvánku na burzu jsme zaslali více než 6 tisícovkám lidí, kteří jsou v naší evidenci. Přijít ale mohou všichni, kdo hledají novou práci nebo třeba uvažují o změně zaměstnání,“ upřesňuje ředitel Krajské pobočky ÚP ČR v Brně Josef Bürger.

Životopisy s sebou

Návštěvníci burzy získají mimo jiné přehled o tom, co v dnešní době zaměstnavatelé v regionu potřebují a o jaké profese mají především zájem. Navíc budou moci přímo na místě získat bezprostřední a podrobné informace přímo od zaměstnavatelů. Pro tento účel by si měli s sebou vzít životopis.

Součástí je pracovní poradenství

Součástí akce bude i poradenství, které návštěvníkům poskytnou zástupci Úřadu práce ČR. Zájemci se mimo jiné dozví, jak správně napsat životopis či motivační dopis, jaké šance mají na trhu práce v rámci jejich současné kvalifikace a praxe nebo jak jim může ÚP ČR pomoci prostřednictvím nástrojů aktivní politiky zaměstnanosti a poradenských služeb. Vstup pro návštěvníky akce, která se koná v sídle Úřadu práce ČR na adrese Polní 1011/37, Brno, je zdarma.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám