Hlavní obsah

Nejnovější aktualizace Seznam.cz Prohlížeče přináší nové funkce

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Prohlížeč společnosti Seznam.cz je možné zdarma stahovat už více než dva měsíce. Nyní česká internetová jednička vydává velkou aktualizaci, která do tohoto webového browseru přidává nové funkce – například Lupu nebo jednoduché přetahování myší mezi záložkami, oblíbenými a rychlou volbou.

Foto: Seznam.cz

Seznam.cz Prohlížeč

Článek

„V nové verzi prohlížeče nesoucí označení 1.1.0 jsme si dali za cíl především zpříjemnit uživatelský zážitek. I proto jsme jako jednu z prvních věcí přidali novou funkci, tzv. Lupu, o kterou si naši uživatelé v připomínkách a názorech k prohlížeči psali nejčastěji. Díky Lupě si můžete nastavit nejen zvětšení stránky, ale i ovládacích prvků prohlížeče. Prohlížeč si zapamatuje, jaké stránky si přeje uživatel mít zvětšené, a při příští návštěvě již není potřeba znovu přiblížení nastavovat,“ řekl Lukáš Kovač, produktový manažer Seznam.cz Prohlížeče.

Jedním z dalších vylepšení je podpora více monitorů. Vyzdvihnout si zaslouží také zrychlení celého prohlížeče při jeho spuštění a práci s oblíbenými záložkami.

Funkce přibyly, jednoduchost zůstala

„Práce na Seznam.cz Prohlížeči nejsou rozhodně u konce. Stále chceme zlepšovat nejen uživatelské rozhraní, ale i celkovou bezpečnost. Podle našich statistik celkem 10 % všech přístupů na naši domovskou stránku je přes prohlížeče, které už nejsou svými výrobci podporovány, a tedy mohou být snadným terčem útočníků. Tomu chceme zabránit. Chceme, aby pro lidi s neaktuálním softwarem byl Seznam.cz Prohlížeč adekvátní náhradou,“ doplnil Kovač.

I přes nárůst nových funkcí si Seznam.cz Prohlížeč zachovává svou jednoduchost. To je koneckonců poznat už u samotné aktualizace, kterou lidé nemusí nijak složitě shánět. Stažení a instalace proběhnou automaticky na pozadí.

Stáhnout a vyzkoušet Seznam.cz Prohlížeč je možné zde.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám