Hlavní obsah

Lepší zvuk při přehrávání hudby i hovorech. Sluchátka Galaxy Buds se dočkala aktualizace

Novinky, ort

Důležitou aktualizaci ovládacího softwaru přinesla společnost Samsung pro svá nová sluchátka Galaxy Buds ještě před letními prázdninami. Díky bezplatnému updatu nabídnou tyto bezdrátové špunty svým majitelům lepší zvuk při přehrávání hudby i hovorech.

Foto: archív výrobce

Samsung Galaxy Buds

Článek

Aktualizace nese označení R170XXU0ASF3 a je možné ji stahovat přímo prostřednictvím aplikace v mobilním telefonu, kterou se sluchátka obsluhují a spárují. Řeč je o utilitě Galaxy Werable.

Jak již bylo uvedeno výše, hlavním vylepšením u nové aktualizace je zlepšení kvality zvuku. A to jak při telefonování, tak při poslechu hudby. Praktické je také to, že update přinesl nový indikátor výdrže baterie, díky čemuž mají uživatelé lepší přehled o zbývajícím stavu energie v každém sluchátku zvlášť.

Důraz na kompaktní proporce

Galaxy Buds může na první pohled připomínat obyčejná sportovní sluchátka, která proti konkurenčním modelům vynikají snad jen bezdrátovou konektivitou – kabelem není dokonce propojeno ani pravé sluchátko s levým.

Foto: archív výrobce

Samsung Galaxy Buds

Ve skutečnosti jde však o sofistikované zařízení, které dokáže přehrávat hudbu nejen z připojeného smartphonu, ale také tu uloženou přímo ve sluchátkách. Sportovní nadšence potěší také zabudovaný osobní trenér.

Sluchátka podporují hlasové ovládání asistentky Bixby v připojeném telefonu. Ovládání samotných sluchátek je také velmi pohodlné. Vnější strana sluchátek je v podstatě dotyková plocha. Tahem nahoru nebo dolů tak můžete upravovat hlasitost, dvojitým poklepáním zase pustit další skladbu. Obslužný software uživatele naučí všechna gesta používat.

Solidní výdrž

Výdrž baterie je až 13 hodin. Samotná sluchátka totiž vydrží hrát až 6 hodin a kolébka je může opakovaně dobýt, čímž prodlouží výdrž až o 7 hodin. Praktické je také to, že sluchátka je možné v kolébce dobíjet nejen kabelem, ale také bezdrátově.

V tuzemských obchodech se sluchátka Galaxy Buds prodávají za 3300 Kč, což je méně než v případě předchůdce.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám