Hlavní obsah

Facebook má novou komunikační aplikaci Threads

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americká internetová společnost Facebook spouští novou komunikační aplikaci s názvem Threads určenou uživatelům služby pro sdílení fotografií a videí Instagram. Oznámila to firma. Nová aplikace bude konkurencí pro platformu Snapchat umožňující zasílání fotografií a videí.

Foto: archív tvůrců

Ukázka prostředí nového komunikátoru Threads.

Článek

Aplikace Threads bude dostupná na telefonech s operačním systémem Android i na telefonech iPhone. Umožní uživatelům Instagramu rychlé zasílání fotografií a videí lidem zařazeným do seznamu blízkých přátel. Nabídne rovněž možnost sdílení polohy a stavu baterie.

Zprávy z WhatsAppu budou samy mizet. Facebook chystá novou funkci

Software

„Viděli jsme, že ve svém užším kruhu přátel potřebujete být během dne ve větším spojení, abyste prostřednictvím fotek a videí mohli komunikovat o tom, co děláte a jak se cítíte. Proto jsme vytvořili Threads,“ uvedla firma Facebook.

Její nová aplikace si podle CNBC vypůjčila některé prvky z konkurenčního Snapchatu. Cena akcií společnosti Snap, která platformu Snapchat provozuje, se v reakci na oznámení firmy Facebook propadla až o sedm procent. Akcie Facebooku si naopak připisovaly přes dvě procenta.

Foto: archív tvůrců

Ukázka prostředí nového komunikátoru Threads

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám