Hlavní obsah

Na Seznam Zprávy mohou uživatelé přidávat videokomentáře

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost Seznam.cz představila v pondělí novou mobilní aplikaci Seznam Zprávy, přichází necelý rok po startu tohoto on-line zpravodajství. Prostřednictvím aplikace mohou diváci snadno vyjádřit názory k jednotlivým článkům, a to formou videokomentářů.

Foto: Seznam.cz

Lidé mohou přidávat v aplikaci vlastní videokomentáře.

Článek

Své videokomentáře mohou uživatelé nahrávat přímo prostřednictvím mobilní aplikace. Nahrávky se budou zobrazovat přímo v ní a zároveň také pod články na webu. Jednotlivá videa je přitom možné sdílet i na sociálních sítích.

Zprávy Seznamu stavíme na videu, proto i uživatelské komentáře koncipujeme jako videopříspěvky. Lidé mohou dotvářet obsah spolu s námi, mobilní aplikaci mají stále při sobě a mohou na téma či událost reagovat okamžitě,” řekl Jakub Unger, šéfredaktor zpravodajství.

Stačí účet na Seznamu

Videokomentáře je možné vytvářet pomocí ikony „Říct názor“, každý záznam může mít až minutovou délku. Redakce má nicméně možnost názor odmítnout publikovat, pokud bude v rozporu s redakčními pravidly.

Pro přidávání příspěvků v mobilní aplikaci přitom stačí mít účet na Seznamu.

„Při návrhu aplikace i webu jsme mysleli i na to, aby lidé mohli názory sdílet na svých sociálních sítích a dát tak přátelům vědět, co si o dané problematice myslí,“ doplnil Norbert Gulevič, produktový manažer, který má projekt na starosti.

Stahovat mobilní aplikaci Seznam Zprávy je možné pro Android a iOS zde.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám