Hlavní obsah

Nová aplikace Sreality.cz nabízí pohodlnější hledání. Nemovitost najde i podle polohy

Novinky, mif

Společnost Seznam.cz vydala novou mobilní aplikaci Sreality.cz, která je pojmenována po největším českém inzertním serveru s realitami. Ta v podstatě funguje velmi podobně jako webová předloha, navíc ale přidává několik zajímavých vychytávek – například hledání nemovitosti podle aktuální polohy.

Foto: Seznam.cz

Nová aplikace Sreality.cz

Článek

„Lidé, kteří mají mobilní telefony s operačním systémem Android, mohou od dnešního dne využívat aplikaci Sreality.cz. Ta po přihlášení nabízí všechny oblíbené funkce, na něž jsou uživatelé zvyklí z webu. Pro rychlejší orientaci v inzerátech bude možné hledat nemovitosti přímo na mapě i vzhledem k místu, kde se člověk zrovna nachází,“ uvedl Robin Rezek, brand manažer Sreality.cz.

Aplikace je navržená tak, aby v ní uživatel našel vše, co reálně potřebuje. „Zjistili jsme, že typickým příkladem je hledání nemovitosti při cestě na první prohlídku. Navíc se často zajímáme o další nabídky v bezprostředním okolí. Není někde lepší? Proto jsou Mapy.cz nedílnou součástí aplikace. Lidé se tak snadno a rychle zorientují v okolí nemovitosti a dozví se okamžitě řadu dalších informací. Například kde je nejbližší obchod, pošta, lékárna nebo zastávka MHD,“ konstatoval Michal Zadák, manažer serveru Sreality.cz.

Foto: Seznam.cz

Nová aplikace Sreality.cz

Zajímavé přitom je, že aplikace se při vyhledávání neomezuje hranicemi. „Lidé u nás najdou i nemovitosti v zahraničí, například ve Španělsku, Bulharsku či Chorvatsku,“ doplnil Zadák s tím, že samozřejmostí jsou filtry pro upřesnění hledání.

V programu je možné vytvářet i poznámky. „Ty se po přihlášení synchronizují s webem. Namísto nepřeberného množství papírů tak mají lidé možnost mít vše důležité vždy po ruce. Konkrétní nemovitosti lze sdílet prostřednictvím e-mailu, sociálních sítí, jako jsou Facebook a Twitter, a dalších mobilních služeb,“ konstatoval Rezek.

„V současné době je hlavním cílem získání zpětné vazby a na jejím základě chceme pokračovat v dalším vývoji tak, aby našim uživatelům vyhovovala co nejlépe,“ uzavřel Zadák.

Server Sreality.cz obsahuje na 120 000 nabídek a každý den jej využije téměř 100 000 lidí, kteří hledají nebo nabízejí prodej, pronájem či dražbu nemovitosti. První verzi aplikace Sreality.cz je možné stáhnout pro operační systém Android zde.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám