Hlavní obsah

Snadná obsluha i off-line zprávy. Seznam.cz vydal aplikaci Email pro iPhony a iPady

Novinky, mif

Společnost Seznam.cz vydala novou mobilní aplikaci Email. Uživatelé díky ní mohou snadno přistupovat na své poštovní schránky na tomto portálu. K uloženým zprávám se navíc lidé dostanou i v případě, že zrovna nejsou připojeni k internetu.

Foto: Seznam.cz

Článek

„Aplikace ctí platformu, to znamená, že se v maximální míře přizpůsobuje operačnímu systému, čímž umožňuje komfortní využívání všech ovládacích prvků, na které jsou lidé zvyklí,“ uvedl David Finger, produktový manažer služby Seznam.cz Email.

Po instalaci aplikace není nutné nic složitě nastavovat, stačí pouze zadat své uživatelské jméno a heslo, tedy stejné údaje, kterými se uživatelé přihlašují k poštovním schránkám přímo na portálu Seznam.cz. Ihned po přihlášení jsou k dispozici všechny zprávy.

Foto: Seznam.cz

E-maily je možné uložit i do paměti telefonu a přistupovat k nim i v případě, že není k dispozici připojení k internetu. Aplikace nabízí také možnost zadat PIN kód pro zvýšení bezpečnosti.

„Tímto zpřístupňujeme schránky pro většinu mobilních zařízení. Aplikace pro Android i Windows Phone jsou již nějakou dobu na světě a i na jejich vývoji neustále pracujeme. Pro všechny uvedené platformy budeme nadále přinášet další aktualizace, které lidem umožní mít svou elektronickou poštu vždy po ruce,“ uzavírá Finger.

Novou mobilní aplikaci Seznam.cz Email je možné stahovat zdarma prostřednictvím App Store. Níže naleznete také odkazy pro další platformy – Android a Windows Phone.

  • Seznam.cz Email pro iOS můžete stahovat zde.
  • Seznam.cz Email pro Windows Phone můžete stahovat zde.
  • Seznam.cz Email pro Android můžete stahovat zde.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám