Hlavní obsah

Stream.cz je nově také na chytrých televizorech

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Internetovou televizi Stream.cz, kterou provozuje společnost Seznam.cz, je možné sledovat na klasických počítačích, tabletech i chytrých telefonech. Své oblíbené pořady lidé naleznou díky nové aplikaci také na chytrých televizorech společnosti Samsung.

Foto: Seznam.cz

Ukázka aplikace Stream.cz pro chytré televizory Samsung

Článek

„Po nedávno zveřejněné mobilní aplikaci pro Windows Phone si internetová televize Stream.cz připravila pro své fanoušky další způsob, jak mohou sledovat své oblíbené pořady. Radost budou mít především majitelé chytrých televizí Samsung (modelové řady 2012 a novější), kteří ve svých obchodech s aplikacemi naleznou i Stream.cz,“ uvedla Eva Albrechtová, specialistka komunikace ve společnosti Seznam.cz.

Podle ní však v budoucnu bude aplikace k dispozici také pro chytré televizory konkurenčních výrobců. V plánu je například verze pro přístroje od LG.

Foto: Seznam.cz

Ukázka aplikace Stream.cz pro chytré televizory Samsung

„Chtěli jsme divákům nabídnout nový zážitek ze sledování našich autorských pořadů. Například MENU podle KoKo, A Dost! nebo Zpátky na vrchol si určitě zaslouží velkou obrazovku. Stejně jako televizní aplikaci Mixér.cz jsme i tuto udělali co nejjednodušší, aby pohyb po ní skrze dálkové ovládání byl pro diváky maximálně příjemný. Brzy do ní chceme přidat i možnost ovládání přes mobilní telefon,“ řekl Martin Kunčický, produktový manažer internetové televize Stream.cz.

Stahovat aplikaci Stream.cz je možné přímo z chytrého televizoru Samsung prostřednictvím nabídky Samsung APPS.

Foto: Seznam.cz

Ukázka aplikace Stream.cz pro chytré televizory Samsung

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám