Hlavní obsah

Zabiják iPhonu se ještě neprodává a už si jej objednalo devět miliónů lidí

Novinky, mif

Nový chytrý telefon Samsung Galaxy S III, který bude vážnou konkurencí především pro iPhone od Applu, se začne prodávat teprve 4. června. Výrobce však již od konce minulého týdne umožňuje možnost závazné předobjednávky, kterou za pouhých pět dní využilo na celém světě rekordních devět miliónů lidí. Upozornil na to server The Verge.

Foto: Samsung

Samsung Galaxy S III

Článek

I když se zatím nová vlajková loď společnosti Samsung neprodává, již nyní je jasné, že trhne všechny předchozí prodejní rekordy. Připomeňme, že druhá generace modelu Galaxy S se začala prodávat loni v dubnu a deset miliónů přístrojů bylo prodáno až v září, tedy po pěti měsících.

Foto: Novinky

Nabídka chytrého telefonu Samsung Galaxy S III v oficiálním internetovém obchodě výrobce.

Samsung Galaxy S III je možné od neděle zakoupit v rámci předobjednávky i v oficiálním obchodě jihokorejského elektronického giganta v České republice. Základní model s kapacitou 16 GB se nabízí ve dvou barevných kombinacích za 15 490 Kč. 32 a 64GB modely zatím v nabídce nejsou. [celá zpráva]

Samsung Galaxy S III je vybaven 4,8palcovým displejem s vysokým rozlišením 1280 x 720 obrazových bodů. Použita u něj byla technologie Super AMOLED, díky čemuž nabídne věrnější podání barev, lepší pozorovací úhly a dobrou čitelnost na slunci.

Foto: Samsung

Samsung Galaxy SIII

Displej ale není to jediné, čím přístroj nadchne, patří totiž k těm nejvýkonnějším chytrým telefonům na trhu. Vybaven je čtyřjádrovým procesorem Exynos 4412, který pracuje na frekvenci 1400 MHz a k dispozici má 1024 MB operační paměti. Novinku pohání operační systém Android.

Fotoaparáty má přístroj hned dva. Na čelní straně je jeden s rozlišením 1,9 megapixelu pro videokonference a na zadní straně druhý osmimegapixelový pro focení, který zvládne i natáčení videí ve vysokém rozlišení.

Foto: Novinky

Samsung Galaxy S2 white

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám