Hlavní obsah

T-Mobile bude přes léto rozdávat neomezený internet zadarmo

Novinky, Lenka Zoulová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

T-Mobile pokračuje v tradici a už potřetí bude svým zákazníkům nadělovat neomezený internet během letních prázdnin zadarmo. Využít jej bude možné i na dovolené – v ostatních státech Evropské unie, byť zde již operátor uplatní datový limit.

Foto: Daniel Becerril, Reuters

Ilustrační foto

Článek

Operátor tvrdí, že chce mobilním internetem zadarmo rozhýbat Česko. „Strávili jsme půl druhého roku v online prostředí a naše děti v intenzivní společnosti displejů a obrazovek. Proto jsme se rozhodli Českou republiku vyzvat k aktivitě. Tak jako jsme ji přede dvěma roky rozdatovali, chceme ji letos rozpohybovat,“ prohlásil Michal Podlucký, ředitel segmentu rezidentních zákazníků T-Mobilu.

„Navíc nás čeká léto ve znamení olympijských her. S neomezenými daty z našeho nejnovějšího Sportovního balíčku tak můžeme v létě všichni sportovat, ukládat si nebo sdílet data o našich aktivitách a zároveň nám neunikne žádné z našich želízek v tokijském ohni. S mobilními daty bude mít každý svou sportovní apku po ruce a věřím, že se nejen díky olympiádě v létě všichni vrátíme do formy,” konstatoval Podlucký.

Mobilní data jsou u nás pořád neúměrně drahá

Mobil

Až do konce srpna

Sportovní léto, jak akci s neomezenými daty operátor pojmenoval, si mohou aktivovat majitelé předplacených karet i rámcových smluv. Lidé si budou moci bezplatný balíček aktivovat v aplikaci Můj T-Mobile od 18. června. Balíček bude platit až do konce srpna.

Zajímavé na akci je především to, že neomezená data nebude T-Mobile nijak zpomalovat. V tuzemsku je přitom zaběhnutou praxí, že operátoři u celé řady nabízených tarifů poskytují sice neomezené množství dat, ale uživatelé se musí smířit s pomalejšími datovými přenosy. Skutečně neomezená data jsou za tučný příplatek.

T-Mobile zařadil vyšší rychlost, optický internet výrazně zrychlil

Internet a PC

Funguje i v zahraničí

V podstatě jediným omezením tak bude v případě letní akce použití internetu v zahraničí. V rámci Evropské unie sice bude bezplatný datový balíček také fungovat, ale bude omezen spotřebou dat, konkrétně bude k dispozici 9,5 GB pro rezidentní zákazníky a firmy a 4,26 GB pro majitele předplacených Twist karet.

T-Mobile nabízel neomezený internet zadarmo přes léto i v minulých dvou letech. Předloni byl zájem ze strany zákazníků tak vysoký, že v některých prodejnách byly předplacené karty zcela vyprodány. Lidé si totiž SIM od T-Mobilu pořídili klidně jen kvůli tomu, aby mohli být přes léto zadarmo on-line.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám