Hlavní obsah

Skládačka s ohebným displejem od Motoroly zlevnila o tisíce korun

Novinky, lez

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Letos v dubnu se v Česku začala nabízet první novodobá skládačka společnosti Motorola, která se chlubí ohebným displejem. Model Razr vyšel tehdy případné zájemce na necelých 40 tisíc korun. Pouhých pár měsíců však stačilo k tomu, aby zlevnil o tisíce. Vyplývá to z informací nákupního rádce Zboží.cz, který provozuje společnost Seznam.cz.

Chytrý telefon se skládacím displejem Motorola RazrVideo: archív výrobce

 
Článek

Takřka přesně před čtyřmi měsíci, kdy si Motorola Razr odbyla premiéru, činila prodejní cena 39 995 Kč. Nyní však ceny startují podle Zboží.cz už na 29 990 Kč, v praxi lze tedy ušetřit až deset tisíc korun. Je však nutné podotknout, že atraktivní cenu zatím nabízí jen pár prodejců, někteří stále přístroj prodávají za bezmála 40 tisíc korun.

Motorola Razr ohebnou konstrukci využívá k tomu, aby byly proporce zařízení co možná nejmenší. Má 6,2palcový displej s poměrem stran 21 : 9. Když telefon složíte, můžete využívat druhou 2,7palcovou obrazovku pro zobrazení nejdůležitějších oznámení a rychlou práci s některými funkcemi telefonu.

Nejvýkonnější skládačka dorazila do Česka, stojí přes 40 tisíc korun

Mobil
Foto: mif, Novinky

Motorola Razr (2019).

Konkrétně můžete uskutečňovat hovory, odpovídat na zprávy, platit klepnutím, ovládat hudbu, dělat selfie, používat Google asistenta a přistupovat k přizpůsobeným nastavením, jako je například zapnutí nebo vypnutí Bluetooth, wi-fi, hotspotu a dalších – a to vše bez toho, abyste otevřeli váš telefon.

Konstrukce novinky je vyrobena z nerezavějící oceli a odolného skla 3D Gorilla Glass. Po vzoru svých předchůdců, kteří však nebyli vybaveni dotykovými obrazovkami a operačním systémem – šlo o klasické tlačítkové modely, si novinka zachovává velmi tenký a elegantní design.

Foto: mif, Novinky

Motorola Razr (2019).

Foto: mif, Novinky

Motorola Razr (2019).

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám