Hlavní obsah

Samsung neuhlídal nový phablet, design unikl na internet

Novinky, lez

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Premiéra nového špičkového phabletu Galaxy Note 10 se nezadržitelně blíží. Společnosti Samsung se ale podle všeho nepodařilo tentokrát novinku uhlídat, a tak se na internetu objevily fotografie nové desítky ještě před oficiálním odhalením.

Pozvánka na tiskovku společnosti SamsungVideo: archív výrobce

 
Článek

Snímky zveřejnil uživatel, který na Twitteru vystupuje pod přezdívkou Ice universe. Ten evidentně pochází z nějaké asijské země a má velmi blízko k výrobě přístrojů od Samsungu. Historicky totiž již několikrát zveřejnil fotografie telefonů jihokorejského elektronického gigantu ještě předtím, než byly oficiálně představeny.

A stejná situace patrně nyní nastala v případě phabletu Note 10, který by si měl premiéru odbýt až 7. srpna. Sluší se nicméně podotknout, že zástupci Samsungu oficiálně nepotvrdili, že na uniklých snímcích je skutečně nová desítka. Na definitivní potvrzení si tak budeme muset počkat ještě pár týdnů.

Takto bude údajně vypadat Galaxy Note10.

O stylus nový phablet nepřijde.

O samotném phabletu se toho zatím bohužel moc neví. Podle dosavadních informací by desítka měla nabídnout v první řadě vyšší výkon, ale také nový vzhled. Vůbec poprvé v historii by totiž měla být dostupná ve dvou různých velikostech. Lze také předpokládat, že výrobce zapracuje na kvalitě fotoaparátů.

Na bližší informace o novince si budeme muset nicméně počkat až do 7. srpna. Právě tehdy se bude velká tisková konference jihokorejského elektronického gigantu konat.

Foto: archív výrobce

Samsung Galaxy Note9

Foto: archív výrobce

Samsung Galaxy Note9

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám