Hlavní obsah

Samsung chce v příštím roce zvýšit dodávky mobilů téměř o pětinu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Soul

Korejský elektronický koncern Samsung Electronics chce v příštím roce zvýšit dodávky mobilních telefonů na trh o 18 procent na 330 miliónů přístrojů. Údaje za druhého největšího výrobce mobilů na světě zveřejnil elektronický list Electronic Times Internet s odvoláním na informované zdroje.

Foto: Archiv, Novinky

Samsung S3650 Corby má na výběr z velkého množství barevných krytů.

Článek

Na letošní rok Samsung podle zdroje odhaduje dodávky svých mobilů na 280 miliónů přístrojů. Podnik se ke zprávě odmítl vyjádřit, nejmenovaný manažer mobilní divize pouze uvedl, že dodávky v příštím roce překročí 300 miliónů mobilů. Samsung za první tři čtvrtletí roku prodal kolem 195 miliónů mobilních přístrojů.

Foto: Novinky

Samsung Omnia 7

Na trhu s takzvanými chytrými mobily s operačním systémem Samsung zaostává. V příštím roce by mu ale mohl pomoci zlepšit rentabilitu prodej chytrého mobilu Galaxy S a tabletu Galaxy Tab. Díky těmto očekáváním akcie podniku tento týden vzrostly na nový rekord 921 tisíc wonů.

Foto: Novinky

Samsung Galaxy Tab

Samsung je nejhodnotnějším akciovým titulem v Asii. Jeho tržní hodnota dosahuje zhruba 125 miliard dolarů (2,34 biliónu korun).

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám