Hlavní obsah

Nejlevnější nový mobil stojí 269 Kč

Novinky, ort

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejen na chytré telefony budou lákat obchodníci letos před Vánocemi, v nabídce tuzemských prodejců nalezneme i celou řadu klasických tlačítkových telefonů. Tím vůbec nejlevnějším je model Pelitt BT1 Glass, který je možné pořídit už za méně než tři stovky. Vyplývá to z informací nákupního rádce Zboží.cz, jejž provozuje společnost Seznam.cz.

Foto: archív výrobce

Pelitt BT1 Glass

Článek

Hned na úvod se sluší zmínit, že ceny v tuzemských obchodech se značně liší. Pelitt BT1 Glass je podle Zboží.cz možné zakoupit za 269 Kč, ale klidně i za bezmála šest stovek. I přesto si tento model drží titul nejlevnějšího mobilu na současném trhu.

Základní model od společnosti Pelitt je jednoduchý mobilní telefon klasické konstrukce pro běžnou komunikaci. Pokud nepotřebujete složité chytré funkce, pak může být zajímavou variantou.

Vyniká jednoduchostí a nízkou hmotností 85 gramů, což je dvakrát méně než v případě většiny chytrých telefonů.

Foto: archív výrobce

Pelitt BT1 Glass

Telefon samozřejmě disponuje mnoha klasickými funkcemi. V jeho výbavě najdeme připojení Bluetooth, prohlížeč obrázků, přehrávač hudby a videa, budík nebo FM rádio. Do telefonu lze také vložit paměťovou kartu microSD, na které můžete mít uloženou oblíbenou zábavu.

Praktické je také to, že si přístroj navzdory kompaktním rozměrům 120 x 45 x 6,5 mm dovede poradit se dvěma SIM kartami. Pelitt BT1 Glass nabízí 1,54palcový barevný displej s rozlišením 240 x 240 obrazových bodů. Podporuje paměťové karty typu microSD.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám