Hlavní obsah

Motorola chystá nové smartphony. Ukáže je ještě před MWC

Novinky, ort

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost Motorola svolává novináře do Paříže na velkou tiskovku. Co přesně bude k vidění, zástupci podniku zatím tají, podle serveru FoneArena bychom se však měli dočkat hned čtyř nových smartphonů.

Foto: archív výrobce

Smartphone od společnosti Motorola (ilustrační foto)

Článek

Právě naplánované datum premiéry nových telefonů – 7. únor – je velmi zajímavé. Nasvědčuje totiž tomu, že Motorola vytáhne všechny esa z rukávu ještě před začátkem největšího mobilního veletrhu MWC.

Právě na této akci, která se tradičně koná ve španělské Barceloně, přitom konkurenční společnosti budou odhalovat své novinky pro nadcházející měsíce. Motorola má tak šanci získat díky dřívější premiéře důležitý náskok.

Foto: archív výrobce

Pozvánka na tiskovku společnosti Motorola

Co přesně bude k vidění, zatím zástupci společnosti Motorola nechtěli prozradit. V kuloárech se nicméně již delší dobu šušká o tom, že premiéru by si měla odbýt hned celá řada nových chytrých telefonů. Konkrétně by mělo jít o přístroje z řady Moto G7, tedy jmenovitě Moto G7, G7 Plus, G7 Play a G7 Power, jak upozornil server Fonearena.

Co přesně budou novinky umět, se dá pouze odhadovat. Podle některých zdrojů budou modely Moto G7 a G7 Plus lákat na duální fotoaparát a vysoký výkon.

Verze G7 Play a G7 Power sice nabídnou jednooký fotoaparát, ale budou se chlubit zase jinými přednostmi. První zmiňovaná novinka bude uzpůsobena pro pohodlné hraní, druhá pak nabídne nadstandardní akumulátor, který by měl být zárukou dlouhé výdrže i při náročném použití.

Jasno bude nicméně za dva týdny, kdy se bude tiskovka společnosti Motorola konat.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám