Hlavní obsah

iPhone budete moci v Německu koupit už za jedno euro

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Novou verzi přístroje iPhone bude mobilní operátor T-Mobile v Německu od příštího měsíce prodávat již za jedno euro, tj. asi 24 korun. Tato výhodná nabídka ovšem platí při uzavření smlouvy na nejméně dva roky. Ceny nové verze se přitom budou výrazně lišit podle typu přístroje a zvolené smlouvy, sdělila dnes mobilní divize společnosti Deutsche Telekom.

Článek

T-Mobile bude nové iPhony v Německu prodávat na exkluzivní bázi od 11. července. Původní verze přístroje iPhone T-Mobile prodává v Německu rovněž exkluzivně od loňského listopadu. Cena přístroje s kapacitou osmi gigabytů bude za jedno euro pro zákazníky, kteří si zvolí smlouvu za 89 eur (asi 2200 Kč) na měsíc.

16gigabytový iPhone bude stát se stejnou smlouvou 19,95 eura (zhruba 500 Kč) a jinak se může vyšplhat až na 250 eur, to při smlouvě za 29 eur měsíčně. První generace iPhonů stojí mezi 99 a 499 eury. T-Mobile jich do května prodal více než 100 000, sdělil minulý měsíc šéf Deutsche Telekomu Rene Obermann.

iPhone se bude již brzy prodávat i v Česku

Tuzemská pobočka mobilního operátora Vodafone začala registrovat zájemce o koupi multimediálního telefonu iPhone od Apple. Česko je jednou z deseti zemí, kde se iPhone v novém provedení 3G objeví, oznámil Vodafone, který by ho měl uvést ještě letos.

Přesný termín uvedení na trh firma neuvedla, ale podle neoficiálních informací to bude zřejmě po prázdninách. Telefon by měl v síti Vodafonu fungovat, přestože český operátor technologii 3G nenabízí. V budoucnu to ale chce napravit sdílením sítě s jiným operátorem.

iPhone 3G v Česku uvede letos i T-Mobile, který jej hodlá mimo jiné prodávat i v Chorvatsku, Polsku, Maďarsku a na Slovensku. Uvedení iPhonu v síti O2 potvrdil i mluvčí společnosti Martin Žabka.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám