Hlavní obsah

Čeští prodejci nabízejí nový 3D mobil od LG za 12 000 korun

Novinky, mif

Chytrých telefonů s trojrozměrným displejem je zatím na trhu jako šafránu. Jednou z mála chystaných novinek je LG Optimus 3D Max, který do své nabídky zařadilo několik tuzemských obchodů. Ceny novinky podle nákupního rádce Zboží.cz, který provozuje společnost Seznam.cz, startují na necelých 12 000 korunách.

Foto: LG

LG Optimus 3D Max

Článek

Nejlevněji je podle Zboží.cz možné chytrý telefon LG Optimus 3D Max zakoupit za 11 819 Kč. Do 12 tisíc ho aktuálně nabízejí čtyři obchody. Ani jeden z nich ale neuvádí, kdy bude novinka oficiálně dostupná na tuzemském trhu. To zatím neprozradil ani sám výrobce.

Největším lákadlem novinky je pochopitelně 3D displej. Konkrétně se jedná o 4,3palcoý panel s rozlišením 480 x 800 obrazových bodů, který dokáže trojrozměrný obraz zobrazit i bez speciálních brýlí – na rozdíl od většiny dnes prodávaných televizorů.

Foto: LG

LG Optimus 3D Max

Kromě zobrazení dokáže novinka 3D obraz také pořizovat. Je totiž vybavena dvěma pětimegapixelovými fotoaparáty a přisvětlovací LED diodou. Snímky je možné pořizovat jak ve 3D, tak i 2D režimu. To samé platí o natáčení videa, které přístroj v trojrozměrném režimu zvládne natáčet v rozlišení až 720p, respektive v rozlišení 1080p v případě 2D režimu.

Proti svému předchůdci, který se stále v obchodech prodává za cenu okolo deseti tisíc, je Optimus 3D Max o něco výkonnější. Disponuje dvoujádrovým procesorem TI OMAP 4430 (frekvence 1,2 GHz), grafickým čipem PowerVR SGX540 a operační pamětí s kapacitou 1 GB. Vestavěná uživatelská paměť má kapacitu 8 GB, podporovány jsou i microSD karty.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám