Hlavní obsah

Asus prozrazuje první střípky. Nová herní bestie se ukáže v červenci

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost Asus rozeslala novinářům pozvánky na tiskovku, která se uskuteční zkraje příštího měsíce. Výrobce se přitom vůbec netají tím, co bude na akci k vidění – prim bude hrát herní smartphone ROG Phone 6. Zástupci Asusu zároveň prozradili o novém zařízení první střípky.

Foto: archív výrobce

Pozvánka na tiskovku společnosti Asus.

Článek

Už první ROG Phone byla nekompromisní herní bestie a do určité míry také průkopník plnokrevných gamingových smartphonů. Prakticky každá další generace stanovila novou laťku v otázce výkonu, šlo zpravidla o nejrychlejší telefon na světě. A šestka bude v tomto trendu evidentně pokračovat.

Z propagačních materiálů výrobce lze totiž vyčíst, že přístroj bude vybaven „nejnovějším procesorem a novou technologií chlazení, která umožní dosáhnout nových úrovní výkonu, což hráčům poskytne konkurenční výhodu“.

Asus ukázal nejvýkonnější mobil na světě. Cílí na hráče

Mobil

„Představení nové procesorové platformy znamená start nové éry výkonu herních smartphonů, což hráčům poskytne konkurenční výhodu. Díky kombinaci působivého hrubého výkonu a nového systému chlazení je řada telefonů ROG Phone 6 bezkonkurenční volbou pro ty, kteří chtějí vítězit,“ lákají tvůrci na premiéru.

Přístroj by měl vynikat také futuristickým designem, i když Asus zatím neukázal ani siluetu chystaného přístroje.

Kromě samotného telefonu bude k vidění i celý ekosystém příslušenství, například i herních sluchátek.

Více detailů se dozvíme na premiéře, která se uskuteční 5. července ve 14:00 středoevropského času. Akce se bude konat pouze on-line.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám