Hlavní obsah

Levný smartphone od Nokie dorazil do Česka, ceny startují na 4000 Kč

Novinky, zgl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Do České republiky dorazil jeden z nejlevnějších chytrých telefonů z portfolia finské Nokie. Model Lumia 520, který láká kromě nízké ceny také na elegantní vzhled s výměnnými kryty či prostorný dotykový displej, je možné pořídit už od 4000 Kč. Vyplývá to z informací nákupního rádce Zboží.cz, který provozuje společnost Seznam.

Nokia Lumia 520Video: Nokia

 
Článek

V nabídce mají Lumii 520 více než čtyři desítky obchodů, skladem hlásí přístroj téměř polovina z nich. Nejlevněji je podle Zboží.cz novinku možné zakoupit za 4085 Kč, za méně než 4300 ji pak nabízí další dvě desítky prodejců.

Lumia 520 nabídne dotykový IPS displej s úhlopříčkou čtyři palce a rozlišením 800 x 480 obrazových bodů. Základem je dvoujádrový procesor Snapdragon s frekvencí 1 GHz a 512 MB operační paměti.

Foto: Nokia

Nokia Lumia 520

Úložný prostor dosahuje hodnoty 8 GB a je jej možné dále rozšířit prostřednictvím paměťových karet typu microSD. K dispozici je i pětimegapixelový fotoaparát s automatickým ostřením, který dokáže natáčet videa v rozlišení 720p, či bezdrátové adaptéry WiFi a Bluetooth.

Stejně jako další chytré telefony od Nokie i model Lumia 520 nabídne navigaci zdarma. Ve výbavě nebudou chybět ani kancelářské aplikace z balíku Microsoft Office, jako je Outlook, Word, Excel a PowerPoint.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám