Hlavní obsah

Život na ostrově ve hře The Sims 4. Připravte se na letní radovánky

Novinky, lez

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Letní prázdniny odstartovaly, alespoň tedy co se týče populárního titulu The Sims 4. V pátek totiž vyšel očekávaný datadisk Život na ostrově, který přenese oblíbené Simíky do exotických končin. Novinka je však nyní k dispozici pouze pro PC.

The Sims 4 - Island LivingVideo: archív tvůrců

 
Článek

Podtitul Island Living, respektive Život na ostrově, vezme hráče na tropické ostrovy. Kromě ostrovních krás se přitom hráči budou moci kochat také tajemstvími pod mořskou hladinou, jako jsou hejna ryb či barevné korály. Bude to vlastně taková prima dovolená.

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry The Sims 4

Datadisk je možné zakoupit pro PC samostatně za zhruba 700 Kč, k jeho funkčnosti je nicméně potřeba i základní hra. Pokud si budou hráči chtít koupit datadisk společně se základní hrou, zaplatí 1500 Kč.

Majitelé televizních konzolí si budou muset počkat na nový datadisk až do poloviny prázdnin – jeho vydání je naplánováno na 16. července.

Páté narozeniny

Nový datadisk si společnost EA, která za titulem The Sims 4 stojí, nadělí k pátým narozeninám. Samotná hra totiž vyšla již v roce 2014.

Již tehdy jsme v podrobné recenzi tohoto titulu konstatovali, že je osekaný až na samotný základ. Hru je tedy možné hrát bez zaplacení byť jen jediné koruny, pokud ale hráči budou chtít využít všechny funkce, musí dokoupit další herní balíčky – a ty mohou vyjít dohromady klidně i na několik tisíc korun.

Více se o tomto titulu, který je určen pro hráče starší 12 let, dozvíte v našem dřívějším článku.

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry The Sims 4

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám