Hlavní obsah

Završení trilogie se blíží. Legendární StarCraft dostane v listopadu další přídavek

Novinky, ryn

Fanoušci se konečně dočkali a konečně po pěti letech od vydání původního Wings of Liberty dostanou šanci si projít příběh mimozemských Protossů. Legacy of the Void však nepřinese pouze nový příběh, ale opět i nové jednotky a změny v hratelnosti.

Upoutávka na hru StarCraft 2: Legacy of the VoidVideo: Blizzard Entertainment

 
Článek

V přídavku sledují hráči hlavně osud Protosse Artanise, ale objeví se také neméně slavný Zeratul. Legacy of the Void nevyžaduje stejně jako přídavek Hearth of the Swarm původní Wings of Liberty, a pokud tak hráči nevadí neznalost předešlých událostí a nechce investovat do předchozích dílů, tak nemusí.

Největším lákadlem je však opět on-line režim do kterého nyní putují i nové jednotky. Lidští Terrani získají tak například Herca, který má možnost pomocí přitahovacího háku překonat vzdálenost mezi ním a nepřátelskou jednotkou a okamžitě útočit.

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry StarCraft 2: Legacy of the Void

Hmyzí Zergové naopak dostanou Ravagera, jenž naopak útočí na dálku kyselinou, kterou střílí ze svého hrbu. Protossové naopak pro záchranu svých jednotek budou využívat Warp Prisma, který je schopný přesouvat jednotky v jeho blízkosti.

A kdy tedy samostatně spustitelný datadisk vychází? Už 10. listopadu na osobní počítače s operačním systémem Windows a OSX.

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry StarCraft 2: Legacy of the Void

Reklama

Výběr článků

Načítám