Hlavní obsah

Vyzkoušejte zdarma hru Dragon Age 2 – epický příběh o nadvládě chuďase

Novinky, Miloslav Fišer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost Electronic Arts uvolnila zdarma ke stažení demo verzi očekávaného herního titulu Dragon Age 2 od studia BioWare. Hru je již nyní možné stahovat pro televizní konzoli Xbox 360. Ve večerních hodinách by pak měla být dostupná také verze pro PC i PlayStation 3.

Foto: Novinky

Dragon Age 2

Článek

Výrobce si navíc pro hráče, kteří si demo verzi Dragon Age 2 vyzkouší, připravil zajímavé překvapení. „Pokud demo dokončíte a přímo z demoverze se přihlásíte na EA Account, získáte zdarma bonusový předmět do plné verze hry. Když počet přihlášených hráčů z dema dosáhne jednoho miliónu, získají všichni zúčastnění do plné verze Dragon Age II další dva bonusové předměty,“ uvedl Petr Prošek z Electronic Arts.

Ve hře Dragon Age 2 se hráč vžije do role chudého uprchlíka Hawkea. Celý příběh se odehrává v rozpětí deseti let, během kterých se chuďas postupně dostane k moci a stane se nejvýznamnější postavou celé hry.

Kromě toho je ve hře nutné shromažďovat družiny věrných spojenců pro boj s nepřáteli. „Způsob hraní ovlivní osudy celého světa. Hráč se vydá za zcela novým dobrodružstvím a veškerá rozhodnutí budou ovlivňovat další vývoj. Bude muset myslet a bojovat naplno,“ uvedli vývojáři na svých internetových stránkách.

Dragon Age 2 se v Evropě začne prodávat 11. března. Již nyní si je možné hru předobjednat v obchodech, přičemž za verze pro televizní konzole Xbox 360 a PlayStation 3 zájemci zaplatí 1200 Kč. Varianta pro PC vyjde na 1600 korun. [celá zpráva]

Reklama

Výběr článků

Načítám