Hlavní obsah

Videohra Jimmy The Troublemaker – dobrodružství, jak má být

Novinky, Radovan Blažek

Nic než adventura – tak by se nejpřiléhavěji dala popsat tato hra. Pro někoho to může být málo, pro jiného taková pravověrná adventura může znamenat poklad. Stejný jako jednoho dne objevil Jimmy u dědečka na půdě.

Článek

A tím pokladem byla magická kniha, která ho přenesla na neznámé místo, načež začíná jeho složité putování zpátky. Jako úvod to sice moc originální není, ale plně to postačuje. Dále je vše přesně jak byste od tohoto druhu her čekali: zkoumáte okolí, sbíráte podivné předměty a občas prohodíte pár slov s umělou herní bytostí.

Nicméně vše je zde velice dobře vyváženo: logické problémy nejsou ani příliš jednoduché, ani složité, konverzace a poznámky sem a tam vtipné, ale ne takovým tím trapným způsobem, ze kterého čiší přemáhání se k vtipu za každou cenu.

Celé hraní tak příjemně ubíhá a než se nadějete, je tu konec. Na jednu stranu sice máte pocit, že je Jimmy The Troublemaker jen průměr, na druhou stranu ale perfektně splňuje vše, co od takovéto hry očekáváte.

DOWNLOAD, homepage, 60 MB, 7/10

Reklama

Související články

Hrajeme zdarma: Privates – boj proti nemocem

Léčení pohlavně přenosných nemocí sice nezní jako nějaká velká zábava, ale mix chytlavé hratelnosti, perfektní grafiky a zajímavého příběhu se postará o to, že...

Výběr článků

Načítám