Hlavní obsah

Tváří nové řady hry Need for Speed bude herečka Maggie Q

Novinky, mif

Tváří nového automobilového simulátoru Need for Speed s přízviskem Undercover bude herečka Maggie Q v roli hlavní postavy vysokorozpočtových živých akčních sekvencí původního příběhu. Need for Speed Undercover vrací celou sérii zpět k jejím kořenům a znovu přináší hazardní honičky s policií, silné automobily a nelegální silniční souboje.

Článek

„Spolupráce s talentovanou herečkou kalibru Maggie Q nám umožnilo vytvořit zajímavý příběh, který bude poutat pozornost hráčů v přestávkách mezi závody v rychlosti 180 mil za hodinu ve fiktivním světě Tri-City Bay Area,“ uvedl Bill Harrison, výkonný producent Need for Speed Undercover.

:. Ukázky ze hry Need For Speed Undercover. Zdroj: Archiv

Ve hře ztvární Maggie Q roli federální agentky Chase Linh, působící coby svůdná manažerka, která najímá hráče pro práci v utajení a provází je průběhem hry. Čekají na ně nebezpečné úkoly a soutěžení v závodech za účelem infiltrace a zničení nebezpečného mezinárodního zločineckého syndikátu.

:. Ukázky ze hry Need For Speed Undercover. Zdroj: Archiv

Titul Need for Speed Undercover by měl být dostupný letos v předvánočním čase, a to pro herní konzole Xbox 360, PlayStation 2, 3 a Portable (PSP), Nintendo Wii a DS, ale také pro počítačové sestavy i mobilní telefony.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám