Hlavní obsah

The Sims opouštějí domov na předměstí a stěhují se do bytu

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pátek vyjde nový dodatek ke kultovní hře The Sims 2 s názvem Život v bytě. Kromě verze pro počítač by měla být k dispozici i verze Apartment Pets, která je určena pro platformu Nintendo DS. V obou titulech opustí hráči známá předměstí a vydají se za shonem a vzrušením života v bytě.

Článek

Celkově osmý dodatek série The Sims 2 s názvem Život v bytě přináší dramatické i zábavné chvíle tohoto způsobu bydlení.

Dodatek pro počítač: Život v bytě

Simíci odcházejí z předměstí do nového a rušného bytu, kde na ně čekají další dramatické zážitky ze soužití pod jednou střechou. V dodatku hráči ovládají několik domácností a určují svůj vlastní způsob soužití v poklidné harmonii nebo uprostřed malicherných konfliktů.

Životy Simíků okoření nové společenské kontakty a typy postav, jakými jsou například umělečtí bohémové, sportovní maniaci, hračičkové s technikou a blázni do aut. S novým ukazatelem reputace si Simíci mohou vybudovat respekt u ostatních tak, aby byli nejobdivovanějšími, ale také nejméně oblíbenými postavami v sousedství.

Dodatek pro Nintendo DS: Apartment Pets

V novém příběhu na Nintendu DS se simíci přestěhují do bytu. Zde bude jejich úkolem pečovat o různé místní domácí mazlíčky. Například o roztomilé kočičky a pejsky, plazící se hady, křečky, pestrobarevné ptáky a něžné králíčky.

V rámci doplňku Apartment hráči mohou využívat dotykovou obrazovku Nintenda DS a stylusu k hraní zajímavých miniher a odemykat nové předměty jak pro simíky, tak i jejich domácí mazlíčky.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám