Hlavní obsah

Puppeteer: Okouzlující svět plný dobrodružství

Novinky, ryn

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když Sony před rokem na německém Gamescomu oznámilo Puppeteera, tak očaroval většinu publika. Po roce Puppeteer vyšel a je opravdu kouzelný. Chybky se ale najdou.

Upoutávka na hru Puppeteer StoryVideo: Sony

 
Článek

Puppeteer je dvojrozměrná plošinovka, kde se hráč vžije do role loutky Kutara. Kutaro je mladý kluk uvězněný v těle loutky zlým medvědem Měsíčním králem. Hlavním prvkem hratelnosti jsou vyměňovací hlavy, které mají odlišné schopnosti. Některé vám dovolí přivolat pavouka a dostat se na místa jinak zapovězená, a jiné vyvolají plošný útok a zasáhnou více nepřátel na obrazovce.

Foto: Sony

Ukázka ze hry Puppeteer

Kutaro musí v tomto devítihodinovém tažení osvobodit duše uvězněných loutek, porazit generály zlého medvěda a zachránit tak tyranií zužovaný měsíc. Dobrodružství němého rytíře doprovází společníci, kteří mu pomáhají získávat předměty, na které Kutaro nedosáhne.

Foto: Sony

Ukázka ze hry Puppeteer

Puppeteer je pohádková hra s kvalitním zpracováním. Povedla se i podpora 3D technologií, kdy divadelní zpracování dodává titulu hloubku. Nepotěší chybějící česká lokalizace. Puppeteer je dostupný výhradně pro PS3, prodává se od 860 Kč.

Foto: Sony

Puppeteer

Hodnocení: 8/10

Reklama

Výběr článků

Načítám