Hlavní obsah

Po českém bestselleru bude zadarmo i hra Assassin's Creed: Syndicate

Novinky, abr

Studio Epic Games představilo další hry, které je možné získat z jejich oficiálního herního obchodu zadarmo. Půjde konkrétně o tituly Assassin's Creed: Syndicate a Faeria, které nahradí v bezplatné nabídce český bestseller Kingdom Come: Deliverance.

Upoutávka na hru Assassins Creed: SyndicateVideo: archív tvůrců

 
Článek

Herní hit Kingdom Come: Deliverance, který vyšel již v roce 2018, je možné bezplatně stahovat až do čtvrtečního večera. A to konkrétně zde. Jedinou podmínkou je registrace v Epic Games Store, která je pochopitelně také bezplatná.

Alespoň v rychlosti připomeňme, že tento český titul je svým způsobem unikátní. Jelikož si vývojáři zakládají na realističnosti, nejsou ve hře žádné fantaskní prvky, jako například draci či kouzla. Naopak se nejvíce soustředili na co nejvěrnější ztvárnění soubojů, kdy hráč pomocí směrové hvězdice určuje směr seknutí zbraní, a musí tak rychle reagovat na změnu postavení svého protivníka.

Ukázka ze hry Kingdom Come: Deliverance - A Womans LotVideo: archív tvůrců

Po českém bestselleru Kingdom Come: Deliverance bude od čtvrtka možné stahovat zadarmo další herní pecku. Řeč není o karetní hře Faeria, ale o áčkovém titulu Assassin's Creed: Syndicate, který se v době uvedení na trh prodával za více než 1000 Kč. Aktuálně jej lze sehnat v obchodech za cenu okolo 400 Kč.

V podtitulu Syndicate je děj zasazen do Londýna v době industriální revoluce, která navždy změní svět lidí. Propast mezi chudými a bohatými se razantně prohlubuje a řadový dělníci se tak stávají spíše pomocnou silou, otroky. Díky těmto skutečnostem vznikají gangy, které se přizpůsobují životu jako takovému.

Assassins Creed: Syndicate nepřináší ani revoluci, ani evoluci

Hry a herní systémy

Hráči se ujmou role dvou hrdinů, sourozenců Jacoba a Evie Fryeových, jež jsou vychováni dle assassinského kodexu. Jacob, mladý, cílevědomý a hlavně horkokrevný vůdce gangu se velice liší od své sestry Evie, která je mistryně skrývání a manipulace. Společně se tak doplňují a staví proti rivalům, plutokratům a hlavně templářům. Dobrodružství za osvobozením lidu z chudoby a korupce právě začíná.

Epic Game Store rozdává hry zadarmo pravidelně. Tvůrci se tak snaží hráče nalákat, aby si do svých strojů nainstalovali jejich platformu místo konkurenčního Steamu od Valve.

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry Assassins Creed: Syndicate

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám