Hlavní obsah

Ochutnávka ze hry Sims Medieval: napínavé výpravy s legendární rodinou

Novinky, Miloslav Fišer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V českých obchodech se objevilo nové pokračování úspěšného simulátoru běžného života, ve kterém nechybí spousta postav s různými povahovými vlastnostmi i životními cíli. Nové pokračování nazvané Medieval ale posouvá herní sérii zcela jinam – do středověku. Sims Medieval je určen pro PC a Mac, doporučená prodejní cena je 950 Kč.

Článek

„Středověk je dobou intrik, legend a vzrušení. Představuje perfektní pozadí pro zcela novou sérii studia The Sims především pro nekonečné množství příběhů, které na něm lze vyprávět,“ uvedl Scott Evans, generální manažer The Sims Studio.

Foto: Novinky

Sims Medieval

Podle něj má novinka velkou šanci oslovit i příznivce strategických her. Místo zkrášlování svých obydlí a budování přátelských vztahů totiž budou hráči poprvé v historii série Sims vládnout královstvím a rozšiřovat jejich působnost. Sami se přitom budou muset vydávat na dobrodružné výpravy.

Foto: Novinky

Sims Medieval

Ve hře se hráči vtělí do role panovníka, s jehož pomocí ovládají osud celého království. Hlavní postavu si samozřejmě mohou upravit podle svých představ, a to ať už se bavíme o jeho rozhodnutích či povahových vlastnostech.

Foto: Novinky

Sims Medieval

Reklama

Výběr článků

Načítám