Hlavní obsah

Ochutnávka z pokračování legendární hry Grand Theft Auto

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Už na jaře příštího roku by se měl na pultech obchodů objevit nový díl populární hry Grand Theft Auto (GTA) s pořadovým číslem pět. Aby vývojářský tým herního studia Take-Two Interactive Software navnadil fanoušky co nejvíce, uvolnil akcí nabitý trailer.

Grand Theft Auto V

 
Článek

Zatím všechny díly GTA měly pouze jednoho hlavního hrdinu, jehož celý život ovládal pouze hráč. V novince tentokráte budou ústřední postavy hned tři a bude mezi nimi možné libovolně přepínat.

Foto: Take-Two Interactive Software

ukázka ze hry GTA V

Fanoušci se mohou těšit na vykrádání bank, policejní přestřelky, automobilové honičky i na role nájemných zabijáků. Pokud je nebude bavit plnit ve hře úkoly, mohou si užívat rozlehlého světa, který GTA nabízí, a stát se spořádaným taxikářem nebo zmrzlinářem.

Foto: Take-Two Interactive Software

ukázka ze hry GTA V

GTA V je aktuálně možné již ve vybraných státech zakoupit v rámci předobjednávky. V USA, Kanadě i Anglii je možné zakoupit verze pro televizní konzole Microsoft Xbox 360 i Sony PlayStation 3 za cenu okolo 1500 korun. Kdy přesně bude hra fyzicky skladem, však obchody neuvádějí.

Foto: Take-Two Interactive Software

ukázka ze hry GTA V

Předchozí díl GTA IV uvedlo studio Take-Two Interactive Software na trh na konci dubna roku 2008. Za první týden utržila rekordních 500 miliónů dolarů a po prvním měsíci hru vlastnilo již více než 8,5 miliónu hráčů. [celá zpráva]

Foto: Take-Two Interactive Software

ukázka ze hry GTA V

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám