Hlavní obsah

Nejočekávanější střílečka letošního léta je venku

Novinky, ort

V pátek se začala oficiálně prodávat nová hra Wolfenstein: Youngblood, která je označována jako nejočekávanější střílečka letošního léta. Děj se tentokrát bude odehrávat v nacisty okupované Paříži, přičemž fanoušci se mohou těšit na dosud nejrozsáhlejší otevřený svět celé série.

Trailer ke hře Wolfenstein: YoungbloodVideo: archiv tvůrců

 
Článek

Wolfenstein: Youngblood je k dispozici prakticky pro všechny hlavní herní platformy. Od pátku je možné zakoupit verzi pro PC (1049 Kč), Nintendo Switch (999 Kč), Microsoft Xbox One a v neposlední řadě také PlayStation 4. Poslední dvě zmiňované varianty jsou přitom stejně drahé jako v případě PC verze, případní zájemci tedy zaplatí 1049 Kč.

Děj hry Wolfenstein: Youngblood dá hráčům ochutnat atmosféru, jak by mohla Francie vypadat, kdyby ve druhé světové válce nebyli poraženi nacisti. V očekávané střílečce si hlavní role zahrají dcery slavného válečníka B. J. Blazkowicze, který je fanouškům této série dobře známý už z předchozích dílů.

Foto: archív tvůrců

Hlavní role budou mít dcery slavného válečníka B.J. Blazkowicze.

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry Wolfenstein: Youngblood

Hráčům se naskytne trýznivý pohled na ikonické pařížské pamětihodnosti i počmárané ulice, v kožených kabátech zahalené nacisty i zbrusu nový soundtrack inspirovaný těžkými syntezátorovými tóny akčních klasik 80. let.

Ve srovnání s předchozími díly by měl titul Youngblood přinést dosud nejrozsáhlejší otevřený svět. Z nové operační základny ukryté v srdci pařížských katakomb budou naše dvě hlavní hrdinky plánovat záškodnické operace s cílem rozložit nacistický režim.

Fanoušci série se mohou těšit také na nové zbraně, a to včetně všech vymožeností speciální energozbroje. Dále budou k dispozici zbraňová rozšíření, nástroje, kosmetické úpravy a další možnosti rozšíření herního stylu každého jednotlivce.

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry Wolfenstein: Youngblood

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry Wolfenstein: Youngblood

Může se Vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám