Hlavní obsah

Legendární hra Angry Birds bude mít pokračování, hlavní roli si zahrají prasata

Novinky, zgl

Herní legenda Angry Birds, kterou si do svých mobilů a tabletů stáhlo přes 200 miliónů lidí, bude mít nové pokračování. Vývojáři ze studia Rovio však tentokráte do hlavní role neobsadí naštvané ptáčky, ale jejich úhlavní nepřátele – prasata.

Upoutávka na nové pokračování herní legendy Angry Birds, kde si hlavní roli zahrají prasata

 
Článek

Rovio zatím vydalo již pět různých variací na hru Angry Birds. Jejich základ byl ale vždy stejný – zápasí spolu ptáčci a prasata. Zástupci ptačí říše jsou naštvaní, protože představitelé vepřového království jim ukradli vajíčka a chtějí si je udělat k večeři.

Cílem je nasměrovat ptáčky tak, aby „pozabíjeli“ všechna prasata. Ve hře se přitom objevují zástupci různých čeledí, přičemž každý má jiné přednosti. Zatímco jeden druh dokáže rozbít i kamení, druhý si poradí jen se sklem.

Foto: badpiggies.com

Upoutávka na volné pokračování hry Angry Birds s názvem Bad Piggies

V novém dějství, nazvaném Bad Piggies, by ale mělo být všechno jinak. Hráči by se tentokráte měli vžít do kůže prasat. K nové hře, která by měla být ke stažení od 27. září, již zástupci herního studia Rovio vydali první trailer. Žádné bližší informace však zatím prozradit nechtěli.

Nová hra není to jediné, co tvůrci chystají. Podle serveru IMDb chystá Rovio animovaný film, který by se měl v kinech objevit v roce 2015. Jako poradce se na projektu bude podílet David Maisel, který působil ve studiích Marvel a Walt Disney. [celá zpráva]

Foto: mif, Novinky

Ukázka ze hry Angry Birds

Reklama

Výběr článků

Načítám